Reportaže

Prva naloga pri likovni umetnosti je bila reportaža. V normalnih razmerah bi fotografiranje naredili na raznih šolskih in izvenšolskih dogodkih. Vendar pa nam je koronavirus to preprečil. Znašli smo se tako, da smo poslikali kaj počnemo doma, kjer smo preživljali naš prosti čas in opravljali šolske obveznosti. 

Bor Križnar

V času učenja na daljavo sem, poleg sedenja za ekranom in zvezki, veliko časa namenil športu ter preživljanju prostega časa v naravi.

 

Peter Trojar

Med šolamjem na daljavo sem večino časa preživel za zasloni in zvezki, nekaj časa pa sem namenil tudi športu in aktivnostim v naravi.

 

Jakob Burja

Med šolanjem na daljavo se ja vsak znašel drugače, kako sem sam preživljal čas in opravljal šolske obveznosti si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

 

Neža Jan

Moje šolanje od doma je bilo polno sprehodov, filmov, peke…

 

 

Fotografije v drugem polletju

V drugem polletju smo imeli pri izbiri teme za fotografiranje proste roke. Izbrali smo, kar se nam je zdelo najbolj zanimivo in nam je hkrati predstavljalo izziv. Nastali so zelo zanimivi albumi športne fotografije, makro fotografije in krajine.

Bor Križnar

Pri drugi nalogi sem izbral krajinsko fotografijo, ker sem veliko časa preživel v naravi. Nekaj slik je fotografiranih pozimi, nekaj pa spomladi.

Peter Trojar

Kot drugo nalogo sem si izbral športno fotografijo, ker sem veliko časa preživel v naravi s prijatelji. Veliko časa sem preživel na belih strminah, nekaj pa tudi na košarkarskem igrišču.

Neža jan

Za drugo nalogo sem si izbrala krajinsko fotografijo in slikala čim več stvari v domači okolici.

Jakob Burja

V drugem polletju sem si izbral makro fotografijo, saj me je svet majhnega vedno zanimal. Slikal sem na našem vrtu in v delavnici, kjer sem našel največ dobrih motivov.

(Visited 361 times, 1 visits today)
Dostopnost